WOCODA - Het evenement voor woonconcepten

30 januari 2025

Beatrixgebouw Jaarbeurs

Woonconcepten

De komende maanden vindt u op deze pagina de woonconcepten en diensten die gepresenteerd worden door de standhouders op WOCODA 2025.

 

Het 1828 concept, ontwikkeld door 1828 Groep, biedt een betaalbare en duurzame huisvestingsoplossing specifiek voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Deze groep, vaak starters op de arbeidsmarkt, vindt extra moeilijk betaalbare woonruimte. 

1828 speelt hierop in met kwalitatieve huurwoningen, voornamelijk binnen de sociale huur. Naast woonruimte biedt 1828 faciliteiten zoals gedeelde werkplekken en buitenruimtes, en stimuleert het een gemeenschapsgevoel door middel van ontmoetingsruimtes en gezamenlijke activiteiten.

Duurzaamheid staat centraal binnen het 1828 concept, met aandacht voor co2 reductie, klimaat adaptief bouwen en het versterken van de lokale biodiversiteit. De collectieve warmtesystemen dragen bij aan lagere energiekosten. Bovendien worden jongeren betrokken bij de ontwikkeling en het beheer van de projecten, waardoor ze een woonomgeving creëren die echt aansluit bij hun behoeften en levensfase.

Door samenwerking met lokale partners en gemeenten zorgt 1828 voor huisvesting die niet alleen betaalbaar en duurzaam is, maar ook strategisch gelegen nabij openbaar vervoer en stedelijke voorzieningen. Met projecten in verschillende steden zoals Gouda, Velzen, Haarlem, Leidschendam en Alkmaar en een plan voor uitbreiding naar andere middelgrote steden, groeit 1828 door heel Nederland.

Voor meer informatie over het 1828 concept, kunt u de website van 1828 Groep bezoeken: 1828 Groep.

Aanplakken is een woonconcept welke is ontwikkelt om extra woningen te realiseren binnen het bestaand stedelijk gebied. Met Aanplakken richten we ons vooral op de bestaande galerijflats, zo kunnen we met Aanplakken de verdiepingen van de bestaande flats met 2 of 3 woningen uitbreiden – variërend in grootte. Deze uitbreiding is ook mogelijk bij andere type woongebouwen, zolang de woningen per verdieping ‘aangeplakt’ kunnen worden en worden ontsloten door een (inpandige) galerij of corridor.

Waarom Aanplakken? Met Aanplakken voegen we niet alleen extra woningen toe binnen het bestaand stedelijk gebied, door aan te plakken aan de bestaande kopgevel(s) verbeteren we de bestaande thermische schil en bieden we een oplossing voor de gevels die in slechte staat verkeren. De vaak grijze kopgevels verdwijnen met Aanplakken uit het huidige straatbeeld en maken plaats voor fraaie, s’avonds verlichte gevels.

We maken met Aanplakken gebruik van de huidige entree en daarbij horende liftinstallatie – de werkzaamheden aan het bestaande gebouw blijven daarbij beperkt. Wel creëren we voor het bestaande gebouw en de bewoners een veilige vluchtroute, door de vluchtroute te verlengen naar een nieuw (vlucht)trappenhuis welke voldoet aan de huidige normen.

En dat alles met een korte bouwtijd! In de uitvoering maakt Aanplakken gebruik van industriële bouwelementen, waaronder; prefab badkamer/techniek ruimte, prefab casco constructie en prefab gevel sluitende elementen. Daarmee bouwen we de nieuwe woningen sneller dan de traditionele bouwsystemen en is Aanplakken met haar stichtingskosten concurrerend aan nieuwbouw projecten. 

Door het bundelen van 25 jaar werkervaring op het gebied van ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van woongebouwen en industriële bouw, kunnen we de opdrachtgever ontzorgen. Aanplakken vraagt tijd en aandacht van de opdrachtgever voor het goedkeuren van het ontwerp, afspraken met de gemeente en communicatie met de bewoners in het bestaande gebouw en omliggende woningen – de overige werkzaamheden pakt Aanplakken op zich.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via mail@aanplakken.nl of bekijk onze website www.aanplakken.nl 

Met onze doorontwikkelde conceptwoning laten we woonwensen uitkomen! Met dit concept als basis bouwen we nieuwbouwwoningen die aansluiten bij ieders wensen, budget en kwaliteitseisen. ABB's conceptwoning staat garant voor flexibiliteit én een snel bouwproces.

Onze conceptwoningen zijn breed inzetbaar en toepasbaar voor vrijwel iedere locatie. Vanuit een solide basis verrassen we opdrachtgevers en bewoners met talloze mogelijkheden om de woningen geheel naar wens samen te stellen, zowel qua architectuur als woningtype en indeling. Daarin hebben we nagedacht over elk detail, passend bij ieder budget.

AM is een toonaangevende en maatschappelijk gedreven gebiedsontwikkelaar. Het is onze passie om inspirerende en duurzame leefomgevingen te bedenken en te ontwikkelen. Dat doen we op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden. Wij geloven dat gebiedsontwikkeling draait om mensen. Geïnspireerd door actuele en urgente maatschappelijke thema’s, leggen wij in het bijzonder het accent op onze drie impactthema’s ‘move to climate positivity’, ‘design for well-being’ en ‘create social impact’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere, kwaliteitsrijke en betaalbare gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Amvest presenteert Seasons, voor 65-plussers die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Actief, zelfstandig en samen, met zorg dichtbij. Geworteld in de buurt zet Seasons in op zelfredzaamheid, het tegengaan van vereenzaming en oog voor elkaar. Met aankomende locaties in Soesterberg, Amsterdam en Huizen.

Met De Startmotor zet Amvest zich in voor starters op de woningmarkt. Een kwetsbare doelgroep, die staat te springen om aan hun wooncarrière te beginnen. Met volledig zelfstandige units, community spaces, een app en een community manager op locatie is De Startmotor een uniek woonconcept. Locaties in Rotterdam en Haarlem.

Wil je weten hoe je met een community een woonconcept tot leven kan brengen? Ben je benieuwd hoe je op een schaalbare manier bewoners kunt verbinden en betrekken bij de leefomgeving? Ben je op zoek naar manieren om sociale cohesie te borgen in een buurt of gebiedsontwikkeling?

Bij Area of People begrijpen we het belang van verbinding in het creëren van aantrekkelijke woonomgevingen waar mensen zich thuisvoelen. Jaarlijks ondersteunen we diverse woonconcepten met ons platform en expertise, variërend van appartementencomplexen, mixed-use omgevingen en co-working spaces tot grootschalige wijken en gebiedsontwikkelingen.

Het Area of People platform biedt één centrale plek waar bewoners, vastgoedpartijen, servicepartners en gemeenten kunnen samenwerken aan een sociaal-duurzame woonomgeving. Wij noemen dit Micro-dorpen. Onze gebruikersvriendelijke community app en efficiënte communicatietools maken samenwerking tussen alle betrokkenen makkelijk en toegankelijk. Met behulp van onze ervaren community coaches en datadashboards creëer je betrokken Micro-dorpen waar sociale impact meetbaar is.

Afspraak maken met:
Joan Ronner: 06-38826920 
Phillippe van Gorp: 06-25349346

Woningen verduurzamen zonder twijfel? BAM Wonen biedt de oplossing!

BAM Wonen heeft een productserie voor woningverduurzaming ontwikkeld waarmee álle rijwoningen en portiekflats haalbaar, betaalbaar en in uw tempo – in één keer of in stappen – van het gas afgehaald kunnen worden. Dit is mogelijk door het toepassen van Fits! Fits is opgebouwd uit elementniveau middels een DakFit, Muurfit, RaamFit, VloerFit en EnergieFit en biedt circulaire- en biobased oplossingen. Elke Fit biedt u keuzes in hoogwaardige en duurzame toepassingen voor de gewenste netto-warmtevraag. Door de komst van de EPV2.0 (Energieprestatievergoeding (EPV) (rvo.nl)) kunnen we u een gezonde businesscase bieden voor verduurzaming naar de Standaard en een basis leggen voor een hoogwaardige verduurzaming naar nul-op-de-meter. Vanwege een innovatief hoogwaardig isolatiemateriaal is hiervoor het toepassen van een voorzetgevel niet meer strikt noodzakelijk. Met Fits zit u aan de knoppen en bepaalt u zelf het investeringsniveau, uw financieringsprincipe, de techniek, het onderhoud én de uitstraling zonder vast te zitten aan één oplossing voor één prijs. Fits maakt investeren voor woningcorporaties begrijpelijk en spijtloos. Zo verduurzamen we zonder twijfel.

Wij bouwen woningen in hout. Van betaalbaar tot bijzonder.

Bij Barli laten we zien dat bouwen efficiënter én duurzamer kan, waardoor wonen betaalbaarder wordt. Ruim 30 jaar geleden waren we als pionier in prefab bouwen al een vernieuwer in de branche. En dat zijn we nog steeds. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende modulaire houtbouwers van Nederland.

Ons woningconcept Barli Base is de basis voor elke huisvestingsopgave. Het vaste vertrekpunt van ons woningconcept zijn drie woningtypes. Deze kennen niet alleen complete en efficiënt ingedeelde plattegronden, maar zijn ook volledig doordacht op het gebied van techniek en installaties. Barli Base is een concept dat zich in de praktijk al ruimschoots heeft bewezen, voor beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties.

De kracht van ons woningconcept is de kneedbaarheid, onder meer in materiaalkeuze, indeling en afwerking. Altijd op maat afgestemd op het budget en de woonwensen van opdrachtgever en bewoners. Het betaalbare en duurzame antwoord op elke huisvestingsopgave!

Hecon introduceert het revolutionaire BLUE/BOX®-concept voor toekomstbestendig wonen, een veelzijdige oplossing voor duurzaam wonen met vier geprefabriceerde woningmodellen die aan strenge duurzaamheidseisen voldoen. Hiermee kunt u uw eigen straat, wijk of dorp op maat samenstellen en tegelijkertijd bijdragen aan het oplossen van het woningtekort en het behalen van klimaatdoelstellingen.

De BLUE/BOX®-woningen zijn volledig elektrisch, voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en hebben een A++ energielabel, wat resulteert in lage energiekosten voor bewoners. Daarnaast bieden ze een kortere bouwtijd en zijn ze zeer onderhoudsarm dankzij hoogwaardige prefab materialen. BLUE/BOX® geeft vrijheid om te verkopen of te verhuren en bevordert sociale cohesie door diverse doelgroepen samen te laten wonen in dezelfde buurt.

Over BPD

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag woont meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds’ op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit 6 kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de

BPD richt zich op schaalvergroting in gebiedsontwikkelingen om zo te komen tot meer efficiency en meer betaalbare woningen. We streven naar 2/3e betaalbare woningen in onze gebiedsontwikkelingen. Ook streeft BPD ernaar dat er op termijn tenminste 50% van de woningen die we realiseren serie- en fabrieksmatig geproduceerd worden. Voor deze woningen maken we gebruik van de concepten van onze bouwpartners. Kom langs bij onze tafel om te bespreken hoe we dit elke dag in de praktijk brengen in onze woningbouwprojecten verspreid over heel Nederland.

Daiwa House Modulair Europe is als grootste producent van modulaire woningen in Europa al vele jaren ontwikkelaar, bouwer en leverancier van modulaire woonconcepten. Onze woonmodules worden in onze Nederlandse en Duitse fabriekshallen gerealiseerd en worden onder andere ingezet als permanente woningen, studentenwoningen en flexibele en verplaatsbare (FLEX)woningen. Onze aanpak is gebaseerd op ruim zestig jaar ervaring en benadrukt onze focus op duurzaamheid, circulariteit en modulariteit, waardoor onze woningen keer op keer slimmer, sneller en schoner gerealiseerd worden. Onze modulaire woonconcepten combineren modern design met duurzame materialen en installaties, waardoor onze klanten en de toekomstige bewoners kunnen genieten van hoogwaardige en betaalbare huisvestingsoplossingen.

Houtmodulebouw van De Groot Vroomshoop

De snelle én duurzame oplossing voor alle woningvraagstukken: dat is ons houtmodulebouw-concept. Al sinds 2015 produceren wij in opdracht van gemeenten, woningcorporaties, bouwers, beleggers en eindgebruikers kant-en-klare en volledig circulaire massief houten woningen, appartementen en studio’s. Deze gebouwen zijn niet alleen duurzaam en eenvoudig demontabel, maar ook verplaatsbaar en remontabel. Hiermee kan eenvoudig ingespeeld worden op groei of krimp. Onze woningen zijn van een uitmuntende woonkwaliteit, bieden de bewoners een gezond en prettig leefklimaat en zijn volledig KOMO-gecertificeerd op gebouwniveau, en dat is uniek in Nederland.

De woningtypes die wij op basis van de houten modules bouwen, zijn van permanente woonkwaliteit. De maatvoering binnen dit modulaire systeem is gestandaardiseerd en geoptimaliseerd, maar er is volledige flexibiliteit in configuratie, afwerking en detaillering. Zo creëren we snel en eenvoudig een woongebouw dat helemaal bij de wensen past. Of het nu gaat om een woonstudio die uit één prefab module bestaat of een appartementencomplex met meerdere bouwlagen.

Vragen over circulair flexgoed?

1.     Wat zijn de learnings na de realisatie van 500 flexgoed appartementen voor 4 woningcorporaties voor project NDW21 te Nijmegen? 
2.     Huisvesting leasen, bijvoorbeeld voor vluchtelingen of statushouders, hoe werkt dat? 
3.     Kan ik met de levenslange terugkoopgarantie van De Meeuw ook het risico van herplaatsen van gebouwen wegnemen? 
4.     Philipsdorp 2.0? Kunnen jullie daar meer over vertellen? 
5.     Hoe zet ik verplaatsbare woningen in als flexibele schil van mijn woningportefeuille? 
6.     Op welke manier krijg ik omwonenden enthousiast over plannen voor verplaatsbare woningen in hun backyard? 
7.      Onze woonconcepten zijn geschikt voor sociale- en middenhuur! Hoe doen wij dat? 
8.     Architectuur combineren met modulaire bouw, hoe doen wij dit? 
9.     Hoe krijg je betere woningen door slimme interieurtoepassingen?

Zijn er vragen die niet kunnen wachten? Neem dan contact op met:
Wouter Orth – w.orth@demeeuw.com / 06 2914 4786

Voor Dura Vermeer is conceptueel bouwen meer dan standaardiseren. Wij willen graag dat een concept zeer flexibel blijft en makkelijk inzetbaar is in gebiedsontwikkelingen. Flexibiliteit en adaptiviteit vormen onze mentaliteit. Het laat ons meebewegen met nieuwe vragen, wensen en regelgevingen, die de toekomst ons brengt. Conceptueel bouwen laat ons duurzaam betaalbaar maken, de ruimte in de stad met een nieuwe blik bekijken en de inwoners en aarde daarin haar plek teruggeven. Conceptueel bouwen bij Dura Vermeer beweegt mee. Maak kennis met onze woonconcepten: Aer, PCS Pro en Blokje Om.

Meer weten over conceptueel bouwen bij Dura Vermeer? Neem dan contact op met Ahmed Assad, Manager Conceptueel Bouwen bij Dura Vermeer.

Conceptueel en fabrieksmatig 
Ekowood Houses heeft een vooruitstrevende realisatiemethode ontwikkeld waarmee we houten wanden, vloeren en daken produceren in onze eigen fabriek. Die we op de bouwplaats assembleren tot turn-key woningen die wij na oplevering ook voor u kunnen onderhouden. Omdat wij 2D bouwen biedt ons concept flexibiliteit in woningtypologie, maatvoering en architectuur. Zowel grondgebonden als gestapeld en altijd met de focus op betaalbaarheid.

Biobased, circulair en gezond 
Gemaakt van biobased materialen en met een hoge isolatiewaarde (RC 7,5) zijn onze woningen gezonder om in te wonen, energie-efficiënter en circulair. Daarmee dragen wij bij aan het behalen van de Klimaatdoelen van Parijs. En draagt een investering in onze woningen bij aan het behalen van uw ESG doelen. Opgenomen in de Nationale Milieudatabase, bouwen wij gegarandeerd met een lage MPG en kunnen wij binnenkort waardevolle CO2 certificaten uitgeven. Dat is bouwen volgens Het Nieuwe Normaal.

Lage onderhoudskosten en hoge restwaarde 
Onze woningen hebben een extreem lage warmtevraag, waardoor wij met een eenvoudig en onderhoudsarm installatieconcept de woningen kunnen verwarmen in de winter. Mede daardoor zijn de onderhoudskosten al snel minimaal 20% lager dan gebruikelijk. Interessant voor woningcorporaties en beleggers die investeringen doorrekenen op basis van TCO / DCF methodieken.

Toekomstbestendig investeren 
We dagen opdrachtgevers uit om samen met ons de CO2 uitstoot in de bouw drastisch te reduceren en de voordelen van onze toekomstbestendige woningen te omarmen. Kiezen voor Ekowood Houses betekent meebouwen aan een wereld waarin duurzaamheid en leefbaarheid hand in hand gaan. Samen maken we het verschil!

Meer informatie? Klik op ons logo.

Parametrisch blueprints voor elke woningbouw ontwikkeling

Real time toetsmodel voor planontwikkelingen
Elephant ontwerpt parametrische blueprints voor gestapelde woningbouw. Hiermee kunnen stedenbouwkundigen, architecten, gemeentes, modulaire bouwers en anderen de plannen direct toetsen, vergelijken en aanpassen op factoren zoals bouwkosten, laadvermogen, vormgeving, duurzaamheidseisen, het bouwbesluit, beeldkwaliteitsplan en woningplattegronden (PMC's)."

Digitale ondersteuning voor stedenbouwkundigen, planontwikkelaars en architecten.
Uniek aan de parametrische blueprints is dat niet de computer plannen en ontwerpen genereert, maar dat ontwerpen, schetsen, concepten en ideeën worden ingeladen en gekoppeld aan gevestigde tekenprogramma’s. Zo worden ideeen, plannen en ontwerpen in real time getoetst en geoptimaliseerd, tot dat het gewenste resultaat wordt bereikt.  

Deze werkwijze levert per kavel gemiddeld 10% tot 20% meer woningen op, binnen dezelfde aantal vierkante meters bruto vloeroppervlakte.

Premodu Prefab Modulair Woningconcept

Duurzame houten woningen voor elk huishouden. Het woningconcept biedt een breed scala aan woonplattegronden, geschikt voor alle huishoudens. Doordat de opgebouwd wordt uit hoofdzakelijk houten modules en prefab elementen, kan de woning in korte tijd geplaatst worden, en als het nodig is ook naar een andere locatie verplaatst.

Door het vele hout dat toegepast wordt, en het slimme materiaalgebruik, wordt er meer dan 12 ton CO2 opgeslagen per woning. Daarnaast hebben de woningen integraal een CO2-footprint lager dan 170kg per vierkante meter.

Voor welke woonopgave je ook staat, bij Fijn Wonen zoeken we samen naar een passende oplossing. Fijn Wonen is het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen, ontstaan in 2014 en staat voor een nieuwe manier van bouwen. Een manier die gebruik maakt van de huidige, technologische mogelijkheden met grootschalige inzet van robots en verregaande automatisering. In de eigen woningfabriek realiseren we woningen van bewezen kwaliteit, in ontelbaar veel variaties voor een betaalbare prijs. Samen met corporaties, projectontwikkelaars, gemeenten en beleggers willen we betaalbaar wonen voor iedereen mogelijk maken én houden. Op deze manier laten we bewoners zich thuis voelen in hun woning en hun buurt. Zo dragen we nu, maar ook in de toekomst, samen bij aan nieuwe woonwijken in heel Nederland.

Fixzed is hét klantgerichte platform voor reparatie onderhoud. 
Door de toepassing van data, optimaliseren wij het proces van reparatie onderhoud en hiermee creëren we voorspelbaarheid. 
Hierdoor zijn we in staat om een realistische prognose te maken van toekomstig onderhoud en de daaraan verbonden kosten. 
Oftewel efficiënter werken en huurderstevredenheid maximaliseren tegen een jaarlijks vast bedrag.

Contactpersoon:
Giley Waizman - giley.waizman@rendon.nl

KLEIN WONEN MET PLEIJSIER

De huidige markt vraagt om slimme woningconcepten. Concepten die inspelen op de toenemende vraag naar woningen én die binnen no-time kunnen worden gerealiseerd, zonder grote overlast voor de omgeving. Flexlivings speelt daarop in met een modulair woonconcept, waarbij meerdere modules in één gebouw gecombineerd kunnen worden.

Flexlivings is een samenwerking tussen Pleijsier Bouw en Klein Units Projecten (KUP). Beide bedrijven vinden elkaar in een nuchtere en hands-on houding, waarin ‘doen wat je belooft’ het vertrekpunt is. Dat begint met een sterke focus.

Pleijsier Bouw focust op de projectorganisatie en locatiegebonden activiteiten en KUP op het maken van producten die naadloos aansluiten op de marktvraag.

Ga voor meer informatie over Flexlivings naar www.flexlivings.nl. 

Flow is het nieuwe duurzame houten woningconcept van BAM Wonen. De bron van een ongekend krachtige aanvoer van kwalitatieve, betaalbare en off-site gebouwde woningen.

Sneller: Tot op de laatste schroef gemodelleerd en snel op maat geproduceerd en geassembleerd. De vier modulaire componenten: de trapkern, energiemodule, badkamermodule en meterkastmodule, vormen samen de flexibele kern. Met ongekende ontwerpvrijheid als resultaat.

Duurzamer: De toepassing van biobased en lichte materialen biedt nieuwe mogelijkheden om assemblage te vereenvoudigen, remontabel te bouwen en draagt bij aan energiezuiniger produceren.

Betaalbaar: Door gebruik van hout, modules en snelle assemblage zijn allerlei variaties in beukbreedte en woningdiepte veel betaalbaarder. Dit draagt oa bij aan de betaalbaarheid op projectniveau.

Gapph Modular

Flexwoningen zijn hét antwoord op de huisvestingsopgave in Nederland. Wij zijn Gapph Modular, jouw samenwerkingspartner op het gebied van modulair bouwen. Wij produceren zowel gestapelde als grondgebonden woningen. Met alle specialismen onder één dak – ontwerp, productie, bouw, exploitatie én beheer – maken we jouw project tot een succes.  

Het verschil met traditionele bouw is dat onze woningen in een fabriek worden gemaakt en demontabel zijn. Dat maakt ze verplaatsbaar, herbruikbaar en daarmee erg duurzaam. Onze woningen hebben de comfort en kwaliteit van permanente woningen en zijn in te zetten voor verschillende doelgroepen. Bovenal leveren we goede woningen die, ongeacht de looptijd, een oplossing zijn voor de woningnood.  

Wij zijn Aedes-voorkeurspartner voor projecten op tijdelijke en permanente locaties. Welke uitdaging je ook hebt op het gebied van huisvesting, je bent bij ons aan het juiste adres voor passende, duurzame modulaire woningen. 

Nieuwsgierig? Maak een afspraak met Bas de Haan - b.dehaan@gapphmodular.nl.

Heijmans is de maker van een gezonde leefomgeving. We bouwen de contouren van morgen, we tekenen de toekomst; een omgeving waarin mensen iets van hun leven maken. Met behulp van onze woonconcepten verwezenlijken we deze uitdagingen en zetten we een ambitieuze stip op de horizon.

Heijmans Huismerk is hét woonconcept voor betaalbare woningen vol variatie. Van stedelijke appartementcomplexen tot eengezinswoningen. Comfortabel, compleet en met karakter, voor iedere portemonnee. Met de toevoeging van Heijmans Horizon zetten we nóg een belangrijke stap om de woningvoorraad in Nederland te vergroten. Met eigen fabrieksmatige modulaire houtskeletbouwwoningen bieden we duurzame woningen aan. Betaalbaar voor iedereen.

Zo bouwen we samen aan een gezonde leefomgeving voor iedereen.

De urgente vraag van de woningmarkt om snelheid en duurzaamheid beantwoorden wij met onze doordachte woonconcepten. Wij zijn ervan overtuigd dat modulair en circulair bouwen dé manier is om de vraag naar woningen doeltreffend en verantwoord aan te pakken. 

Onze woonconcepten, de Hodes Miniwoning, -Basiswoning en -Pluswoning, bestaan uit één of twee modules, zijn grondgebonden en stapelbaar tot drie lagen hoog. De verschillende typen woningen zijn goed met elkaar te combineren. De modules, die onder geconditioneerde omstandigheden in onze fabriek worden gebouwd, zijn flexibel met de kwaliteit van permanent huisvesting.

Vanuit onze missie ‘betere huisvesting voor mens en aarde’ ontwerpen en realiseren wij onze huisvestingsoplossingen duurzaam en circulair. Zo denken we na over de installaties in onze woningen, het (her)gebruik van materialen en de manier waarop energiebronnen worden ingezet. 

Meer weten over Hodes? Lees verder >>>

JAJO aanwezig op WOCODA 2025

WOCODA is de dag waar professionals samenkomen om de laatste trends van de woningmarkt te bespreken. De woningbouwversnelling en het huisvesten van specifieke doelgroepen is een actueel thema in de landelijke politiek. Woonconcepten dragen bij aan de versnelling van nieuwbouw maar bieden ook oplossingen binnen de bestaande bouw.

WOCODA is de verbindende dag voor woonconcepten in Nederland. Drie dochterbedrijven van JAJO presenteren op de WOCODA 2025 hun woonconcepten die antwoord geven op de verduurzamingsopgave in de woningmarkt.

· Revolve Development staat er met een ontwikkelconcept om tot 0% CO2 en 100% geluk te komen.

· Revolve Development & Janssen de Jong OnderhoudPlus lanceren op deze beurs het circulaire & biobased renovatieconcept RE-DO voor woningcorporaties & beleggers.

· Janssen de Jong Bouw presenteert ModuFair, het modulaire woningbouwconcept waarmee ze snel, betaalbaar en circulair woningen bouwen.

Samen moeten we de woningbouw versnellen!

Graag zien we je op de WOCODA 2025! WOCODA 2025 is gratis te bezoeken door gemeenten en woningcorporaties.

Wil je eerder al kennismaken? Neem dan contact met ons op:
Tom van der Horst (tom@revolve-development.nl of 06-51 63 59 98)
Guido Beijer (g.beijer@onderhoudplus.nl) of 06-51780930) 
Ron Schamp (r.schamp@bouw.jajo.com of 06-82 87 53 86)

KaFra Housing ontwikkelt, realiseert en beheert moderne short-stay verblijfsconcepten voor specifieke doelgroepen, zoals internationale werknemers, Oekraïense ontheemden, statushouders en urgent woningzoekenden. KaFra biedt 4 verschillende huisvestingsoplossingen: KaFra Towers, Flexôtels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw. 

Het unieke ontwikkelde modulaire bouwconcept van Aulis Lundell Oy uit Finland.

LUNDELL X MOD 

Uniek, omdat het een geregistreerd Thermo Light Steel Basis element betreft. Bewezen methode, omdat het product sinds jaar en dag gebruikt wordt voor Modules in Scandinavië met extreme lage temperaturen tot wel minus 40° Celsius. Inmiddels heeft dit product ook het Engelse continent veroverd richting de woning corporaties.

Het product kan geleverd worden als prefab wand-, vloer-, dak- of  gevelpanelen voor hybride bouwwerken en als complete plug & play modules voor solitaire woningen en midden- tot hoogbouw appartementen. Samenwerking verbanden met Nederlandse Architecten, Engineers en Aannemers garanderen een hoge mate van creativiteit en kwaliteit voor elk type project volgens BENG, het bouwbesluit en de lokale regelgeving.

Duurzaamheid en Circulariteit staan in de genen van dit familiebedrijf gegrift en zo is er in de eigen productie gestart met het hergebruik van 100% gerecyclede materialen. Om de co2 uitstoot te beperken streeft het bedrijf er naar om de producten in lokale Pop-Up fabrieken te fabriceren en hijs- en transport bewegingen naar -en op de bouwplaats elektrisch uit te voeren. 

Indien gewenst is een financiering van een project ook bespreekbaar en zo biedt LUNDELL X MOD een totaal oplossing van ontwikkeling tot turnkey gemeubileerde oplevering.

Afspraak maken met: 
Edzo Bosma - edzo.bosma@aulislundell.com

MATCH is een uniek en betaalbaar woonconcept. De basis is dat zowel ontwikkelaar als bewoner meer dan genoeg te kiezen heeft. We bieden een breed palet, met acht unieke architectuurstijlen en veel aandacht voor diverse stedenbouwkundige opties. Daarmee leveren we tegelijkertijd een bijdrage aan unieke en hoogwaardige woonwijken.

Creatief gebruik van leegstaand vastgoed

We creëren kansen met leegstaand vastgoed, voor zowel de vastgoedeigenaar als woningzoekenden. Dit doen wij door creatief gebruik te maken van leegstaand vastgoed.

Terwijl de vraag naar betaalbare woon- en werkruimten groeit hebben vastgoedeigenaren te maken met de risico’s van leegstand. Onze oplossingen en concepten koppelen deze twee uitdagingen, waardoor we de risico’s van leegstand minimaliseren en het rendement maximaliseren. Want met de juiste invulling trekt een leegstaand pand een dynamische en creatieve gemeenschap aan, en krijgt het hierdoor een actieve rol in de gemeenschap. We werken hiervoor nauw samen met vastgoedeigenaren om de best mogelijke oplossing te vinden voor hun leegstaande pand.

In een tijd waarin het woningtekort groeit en duurzaamheid essentiëler is dan ooit, heeft In The Middle Of Our Street (MOOS) een visie ontwikkeld die deze uitdagingen omarmt: op een verantwoorde manier het woningtekort oplossen, een fijn thuis voor iedereen!

Onze benadering gaat verder dan alleen het bouwen van woningen. Wij zijn toegewijd aan het realiseren van realistische, verantwoorde en schaalbare oplossingen. Ons unieke bouwsysteem, gebaseerd op geavanceerde materialen zoals CLT en circulair beton, biedt opmerkelijke diversiteit aan plattegronden en gebouwtypologieën. Ons doel is om voor elke individuele bewoner een thuis te creëren dat zowel comfort als duurzaamheid biedt in het sociale en midden huur segment.

MorgenWonen, de toekomst van thuis
MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen. Voor het kunnen beantwoorden van nagenoeg elke woningvraag en het kunnen invullen van vrijwel iedere plan- en gebiedsontwikkeling. Zowel grondgebonden als gestapeld en zowel binnenstedelijk als op uitbreidingslocaties. We bieden daarvoor een enorme diversiteit aan woningtypologieën, verschijningsvormen en duurzaamheidsniveaus. Met ruimte voor individuele woonwensen, maatwerk en ontwerpvrijheid.

Met MorgenWonen hebben huurders of kopers binnen de standaard plattegronden de mogelijkheid om uit bepaalde opties te kiezen. In beginsel zijn de woningen standaard nul-op de- meter: ze wekken meer energie op dan ze verbruiken. Wat betreft het uiterlijk van de woningen zijn er vele mogelijkheden en stijlen beschikbaar. Deze manier van bouwen is ook geschikt voor appartementen tot zes verdiepingen. Door de hoge mate van standaardisering zijn de woningen snel leverbaar. Als de woningen geheel of gedeeltelijk op de bouw aankomen, worden ze in een aantal weken verder afgewerkt. En kunnen ze daarna klaar opgeleverd worden.

Voor meer exclusiviteit en maatwerk biedt MorgenWonen twee aanvullende bouwconcepten: MorgenWonen Plus en MorgenWonen Hout. Deze twee hebben al het goede van MorgenWonen, maar dan met meer exclusieve keuzemogelijkheden. MorgenWonen Plus is conceptuele woningbouw met meer ruimte voor maatwerk, deels uit de fabriek en afgebouwd op locatie. En met MorgenWonen Hout gaan we voor circulaire woningbouw in hout.

MorgenWonen is gaan voor wonen met zekerheid, een goed gevoel en met wooncomfort in een aangename omgeving. In een huis dat meer energie opwekt dan dat het gebruikt. Duurzaam gebouwd, met eerlijke en circulaire materialen. En nog heel veel meer. En dit alles doen wij al 10 jaar met bewezen kwaliteit. MorgenWonen is nu bouwen aan huizen van morgen, die bewoners -en volgende generaties- hun thuis noemen. MorgenWonen, de toekomst van thuis.

Afspraak maken met: 
Martijn Winters – mwinters@volkerwessels.com

Plegt-Vos | Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Assen, Hengelo, Langeveen, Utrecht en Rotterdam. We ontwikkelen, bouwen en verbeteren & verduurzamen woningen en appartementen. Dit doen we voor bewoners, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen door heel Nederland. Plegt-Vos is een warm familiebedrijf dat vakmanschap combineert met kennis van mensen en slimme innovaties.

Slimme Huizenfabriek: sneller, duurzamer en betaalbaarder bouwen
Als maatschappij hebben we een woningtekort op te lossen. De behoefte aan betaalbaar wonen is enorm groot. We moeten duizenden woningen bouwen en verduurzamen, terwijl vakmensen en bouwmaterialen schaarser worden. En heel belangrijk: we moeten goed zorgen voor onze planeet die we in bruikleen hebben. Doorgaan op de traditionele manier is geen optie. Het moet anders: sneller, duurzamer en betaalbaarder. Met onze Slimme Huizenfabriek spelen we hierop in. We bouwen geïndustrialiseerd en zetten veel in op houtbouw.

De slimme PMC’s van Plegt-Vos
We ontwikkelden verschillende soorten en maten PMC’s (Product Markt Combinaties) voor grondgebonden woningen, appartementen en modulaire woningen van hout. Zo is er een breed pallet aan slimme woonoplossingen gecreëerd en valt er voldoende te kiezen. De slimme PMC’s van Plegt-Vos zijn geïnspireerd op de Woonstandaard van het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB). Tijdens WOCODA ‘25 vertellen we u graag meer over de slimme PMC’s van Plegt-Vos.

Rabo SmartBuilds 
Rabobank wil met de start-up Rabo SmartBuilds in tien jaar tijd 12.000 modulaire middenhuurwoningen in heel Nederland bouwen. De woningen die Rabo SmartBuilds wil plaatsen, zijn innovatief, duurzaam én verplaatsbaar. Hiermee biedt Rabo SmartBuilds een oplossing voor de dringende woningbehoefte in ons land.

Rabo SmartBuilds: woningtekort duurzaam terugdringen 
Nederland zit in een wooncrisis. We hebben te maken met hoge huizenprijzen, weinig aanbod, geen doorstroming op de woningmarkt en soms slechte woonomstandigheden. Slechts 8% van de huidige Nederlandse woningvoorraad is vrije huursector, de rest is koop en sociale huur. Dit is een klein percentage voor de relatief grote groep mensen die gebruik wil maken van woningen in de vrije sector.

Rabo SmartBuilds staat op voor deze huurder door het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande, permanente woningen op tijdelijke gronden in heel Nederland. Rabobank wil hiermee beweging op de vastgelopen woningmarkt bereiken.

Rabobank wil samen met commerciële ontwikkelaars, grondeigenaren, gemeenten en woningcorporaties het woningtekort duurzaam terugdringen. “Door tijdelijke huisvesting op nieuwe locaties mogelijk te maken, helpen we om die druk te verminderen”, zegt Remco Boer, directeur SmartBuilds. “We kennen de woningmarkt en de regionale woonbehoefte. Daardoor kunnen we niet alleen meedenken over alternatieve woonoplossingen, maar ook snel voor de broodnodige woningen zorgen.”

Hoge kwaliteit van wonen
RAP Wonen is een duurzaam bouwconcept van Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen dat zich richt zich op het versnellen van het bouwproces. Door onze jarenlange toepassing van prefabmatig bouwen, kunnen we een hoogwaardig bouwconcept aanbieden. Daarnaast hebben wij een jarenlange samenwerking met partners waardoor er veel innovatie is toegepast in de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen. RAP Wonen is hét voorbeeld van toekomstbestendig bouwen voor permanente én tijdelijke huisvesting: remontabel, flexibel, duurzaam, circulair en betaalbaar.

Tijdelijke huisvesting
RAP woningen zijn volwaardige woningen op een tijdelijke locatie. Ze hebben de uitstraling van een traditioneel gebouwde woning en voldoen aan dezelfde eisen van kwaliteit en comfort. Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe woningen passen bij de bestaande bebouwing, de omgeving en het landschap. De woningen gaan meer dan 100 jaar mee. Door de bouwkwaliteit dragen ze bij aan een aantrekkelijke leefomgeving.

De woningen kunnen wij volledig hergebruiken in de originele staat, dat noemen wij remontabel. Binnen één dag hebben we een woning gebouwd. Ook de demontage is binnen één dag gebeurd. De woning is volledig verplaatsbaar. Als één van de weinige bouwers van Nederland hebben wij ook de daadwerkelijke ervaring met het verplaatsen van onze RAP woningen. Onze tijdelijke woningen zijn voor 98% remontabel.

De toekomst van bouwen
RAP Wonen heeft het streven om een oplossing te bieden op het gebied van duurzame woningbouw. De bouwdelen worden in de fabriek gemaakt door onze partners en op locatie in elkaar gezet. Door de handelingen op de bouwplaatsen te reduceren, neemt ook de veiligheid en kwaliteit toe. Op deze manier zijn wij minder afhankelijk van weersinvloeden en levertijden. Daarnaast is door de snelle bouwtijd de overlast voor de omgeving minimaal, evenals de CO2-uitstoot.

Wij zijn een familiebedrijf met sterke normen en waarden. Het zit in ons DNA om verder te kijken dan vandaag en morgen. Wij zijn gericht op de toekomst en nemen verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Dat is belangrijk omdat ons land voor grote en complexe maatschappelijke opgaven staat. Daarom leveren wij met RAP Wonen een positieve bijdrage als het gaat om bouwen van toekomstbestendige woningen. We willen onze klanten voorzien van hoogwaardige woningen die verantwoord, snel en duurzaam worden geproduceerd.

Meer weten over RAP Wonen?
Een keer komen kijken in het RAP Experience Centre bij ons kantoor in Katwijk? Neem dan contact op met Tim van Westerhuis of bekijk onze website www.rapwonen.com.

Van concept naar exploitatie en rendabele investering

Woonconcepten kennen vele verschijningsvormen en richten zich op de meest uiteenlopende doelgroepen. Een goed concept bedenken is een behoorlijke uitdaging, het concept tot leven brengen en houden, zo mogelijk nog groter. Je hebt data, inzicht en ervaring nodig vanuit verschillende disciplines om je concept te realiseren.

Hoe groot is mijn doelgroep? Hoe vind ik mijn doelgroep? Hoe motiveer ik mijn doelgroep? Hoe maak ik mijn woonconcept exploitabel? Welke diensten en services vindt mijn doelgroep van belang? Wie gaat dat dan allemaal organiseren,  zodat concept, marketing en exploitatie één geheel gaat vormen met gebouw, diensten en bewoners?

REALHUB is een MVGM initiatief waar specialisten hun kennis en kunde bundelen op het fundament van de grootste vastgoedmanager van Nederland. Samen bouwen we aan het gerichte antwoord op deze vragen en brengen jouw concept tot een rendabel leven.

REALHUB powered by MVGM
Breng woonconcepten tot leven

Snelle, flexibele en duurzame oplossingen voor het huisvestingsprobleem. Samen met woningcorporaties en gemeenten realiseren wij op unieke wijze en in recordtempo betaalbare flexwoningen – binnen 12 weken gebruiksklaar opgeleverd.

Wij hebben geen fabriek, maar een platform met verschillende systemen en fabrikanten. Dit betekent dat we of een bestaand product hergebruiken en op maat maken, of dat we de gewenste woningen middels een assemblageproces lokaal samenstellen.

Zullen we afspreken om te bekijken hoe we onze oplossingen ook op uw vraag aansluiten? Neem contact op met Carolijn Peelen: c.peelen@reboxd.co.

Ontdek Rockzero, de circulaire en duurzame bouwsystemen van ROCKWOOL Prefab Building Systems. Rockzero bestaat uit een wand-, dak- en/of vloerbouwsysteem. Wat dit bouwsysteem uniek maakt, is dat het de eisen van het bouwbesluit ruimschoots overtreft op het gebied van energiebesparing met een isolatiewaarde startend vanaf Rc7. Het systeem is een daarmee een echte 'hero' als het gaat om het terugdringen van de energievraag. Rockzero biedt daarnaast uitstekende akoestische prestaties (DnT,A,k ≥ 52 - 65 dB), uitstekende brandwerendheid (60 - 90 minuten) en licht in gewicht (<50 kg/m2).

Onze ambitie is om de manier waarop huizen worden gebouwd te veranderen. We willen sneller, duurzame woningen bouwen, zonder afbreuk te doen aan het comfort en de veiligheid van de bewoners. Wij zijn daar klaar voor. En jij? Let’s build it!

Afspraak maken met:
Leontine van Kampen – leontine.kampen@rockwool.com
Marc van der Laak – marc.van.der.laak@rockwool.com

Door de effecten van corona, de huidige economische omstandigheden, stijgende rente en onduidelijkheid m.b.t. regelgeving vanuit de politiek zit een groot deel van de vastgoedmarkt in een dip. Kantoren staan leeg, (her)ontwikkellocaties komen lastig van de grond en verhuurde woningen worden uitgepond en afgestoten.

Naast bovenstaande problematiek is er een groot tekort aan co-living woningen voor internationale studenten. RoomPlaza heeft een woonconcept waar gelijkgestemde groepen internationale studenten gemeubileerde (co-living) appartementen voor bepaalde tijd kunnen huren. Inmiddels is het bedrijf ‘’RoomPlaza’’al bijna 10 jaar actief en exploiteert het bedrijf circa 1.500 units in de Randstad.

RoomPlaza is in samenwerking met universiteiten en hogescholen in en rondom alle studentensteden in Nederland op zoek naar onder andere leegstaande (kantoor)gebouwen, (her)ontwikkellocaties, studio’s, (co-living) appartementen en andere soorten vastgoed die zich tijdelijk of permanent lenen voor het ''RoomPlaza'' woonconcept. 

Afspraak maken met:
Maurits Kuiper - maurits@roomplaza.com

Hoogwaardige en duurzame woningen voor iedereen
In een tijd van uitdagingen zoals woningcrises en klimaatnoodzaak, komt Sett Living met een nieuwe aanpak en baanbrekende oplossing: duurzame en hoogwaardige woningen voor iedereen. Met trots creëren we niet alleen comfortabele leefomgevingen voor onze klanten, maar dragen we ook bij aan een wereld die groener en duurzamer is. Samen bouwen we niet alleen woningen, maar ook aan een betere toekomst.

Wat Sett Living onderscheidt
Onze modulaire bouwmethode, gericht op duurzaamheid en hernieuwbaar hout, draagt bij aan de oplossing voor de woningcrisis. Dankzij ons efficiënte productieproces leveren we hoogwaardige, betaalbare woningen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Door te kiezen voor Sett Living, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid en service.

Met onze vooruitstrevende technieken en duurzame oplossingen bouwen wij aan een positieve impact
Wij maken duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk. Met onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid maken we het verschil in de woningbouwsector én in de manier waarop mensen leven en wonen.

Startblock is pionier in het bouwen van turnkey houten woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens en gezinnen.

In slechts enkele dagen wordt een volledige woning in de fabriek geassembleerd, die na plaatsing en aansluiting op de nuts direct klaar is om te bewonen.

Door gebruik te maken van biobased en circulaire materialen zijn de woningen duurzaam en toekomstbestendig.

De woningen worden direct vanuit de fabriek op de fundering en zijn daardoor ook eenvoudig verplaatsbaar.

Doordat de woningen voldoen aan het bouwbesluit zijn ze ideaal voor permanente locaties, maar door de verplaatsbaarheid ook in te zetten als flexwoning.

Stout HUURmerk; het coöperatieve woonconcept 
Met ons Stout HUURmerk geven wij conceptueel invulling aan de wensen van corporaties voor de bouw van betaalbare sociale huurwoningen. De bouwkosten zijn voorspelbaar en het concept kent een snelle besluitvorming en brengt het aantoonbaar minder kosten met zich mee. Met het Stout HUURmerk onderschrijven we ons geloof we in partnerschap en ef­ficiëntie. We zijn uw vertrouwde partner om samen te werken aan een snellere, kostenef­ficiënte weg naar hoogwaardige en duurzame woningen voor de corporatiesector.

Kom naar WOCODA en ontdek hoe we bij TBI WOONlab het verschil maken!

Het Parijs Klimaatakkoord dwingt ons om de wereld groener en duurzamer te maken. Onze nieuwste CO2okee-varianten van de lekkerEIGENhuis- en beterBASIShuis-labelwoningen helpen daarbij, en ze voldoen aan de CO2-doelstellingen van 2025. Bovendien zijn deze milieuvriendelijke woningen verrassend betaalbaar, en te verkrijgen in vele verschillende volumes en architectuur. Ook onze biobased HOUTbaar labelwoningen kunnen we in grote aantallen betaalbaar produceren. In onze nieuwe TBI WOONplanner die we in januari lanceren kun je zelf een hele buurt samenstellen, mét prijskaartje én een kant-en-klare presentatie voor je collega’s en directie. Handig!

Dit is geweldig nieuws voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en betaalbare woning. Maar niet alleen dat, het is ook een geweldige stap voor onze natuur, van paddenstoelen tot mussen en bijen.

TBI WOONlab, een samenwerking tussen TBI Woonbedrijven, ERA Contour, Hazenberg en Koopmans Bouwgroep nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken. Hier laten we u graag zien hoe onze innovaties de toekomst van wonen en milieu veranderen. Uw bezoek zal dan ook zowel informatief als inspirerend zijn. Tot ziens op WOCODA!

Afspraak maken met:
Rik Hulsman - rik.hulsman@tbi.nl

EraHazenbergKoopmans

Iedere dag van het jaar een betaalbare en comfortabele woning
De Thimo365 is de woonoplossing voor 1-2 persoonshuishoudens. Onze woningen zijn duurzaam, we kunnen snel plaatsen en ze hebben de kwaliteit van permanente bouw terwijl ze toch verplaatsbaar zijn. 

Het woningontwerp is bedacht en gerealiseerd door een team van huisvesting specialisten. Bij Thimo365 zijn we doeners. We zijn nuchter, toegankelijk en praktisch. Het team bestaat uit specialisten met ervaring in de ontwikkeling en productie van woningbouw en we hebben één gezamenlijke drive: de woningmarkt betaalbaar maken én houden.

De Thimo365 woning is een slimme combinatie van innovatie producenten en materialen. Het is een industriële woning met houtbouw, conform het duurzame en innovatie concept uit Scandinavië. De materiaaleigenschappen van hout benutten we optimaal. De woning heeft een duurzame basis, is BENG (bijna energie neutraal gebouw) en kan snel gerealiseerd worden. 

We halen het maximale uit 55m2 

De woning heeft een uniek woningontwerp, met functionaliteit en eenvoud. Onze huisvestingspecialisten hebben het maximale wooncomfort uit 55 m2 gehaald.  De Thimo365 is er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld met nul op de meter. 

Meer weten? Maak een afspraak met: 
Chris de Groot 

Website: www.thimo365.nl 
Volg ons op de socials: LinkedIn

Urbanic ontwikkelt en beheert zogenaamde “Friends Woningen”: woningen die worden gehuurd door een groep vrienden die ervoor kiezen voor langere tijd hun woning en leven te delen. De doelgroep bestaat vooral uit goed opgeleide jongeren tussen de 20 en 35 jaar oud.

Urbanic reageert niet alleen op het grote tekort aan opties voor jongvolwassenen op de woningmarkt, maar volgt ook de veranderende woonwensen van deze doelgroep. Een groot deel van deze groep geeft uitdrukkelijk de voorkeur aan groepsgewijs wonen.

Alle woningen worden ontwikkeld volgens het Urbanic principe:
-        Centraal gelegen
-        Turn-key appartementen
-        A-label of beter
-        Luxe afgewerkte woningen

Utelisys, ontstaan vanuit Vastgoed Ontwikkeling, is een Provider van Managed Internet & WiFi maatwerk oplossingen en richt zich op community woonconcepten voor diverse doelgroepen zoals Jongeren, Senioren, Statushouders, Economisch Daklozen, Studenten, Kenniswerkers, maar ook vluchtelingen Oekraïne, mede op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

www.utelisys.com/wocoda

De referenties van Utelisys zijn gebaseerd op een breed scala aan projecten en klanten / opdrachtgevers in haar portefeuille, zowel woningcorporaties als private partijen, dan wel lokale overheden.

Utelisys heeft brede ervaring in samenwerking, namens haar opdrachtgevers, met aannemers en projectontwikkelaars tijdens de ontwikkeling en realisatie van een gebouw om de Managed Internet & WiFi dienstverlening te implementeren. Ook binnen Community Spaces in de gebouwen en tevens voor de Gebouwgebonden Systemen. Of dit nu traditionele bouw betreft dan wel industriële / modulaire bouw (“Flexwoningen”), nieuwbouw of transformaties. 

De Utelisys Internetconcepten zijn specifiek ontwikkeld voor Sociale huur en Middenhuur, waarbij de maandelijkse abonnementskosten significant lager zijn in vergelijking met traditionele consumenten abonnementen. Hierbij zijn kosteloos onderhoud, service en Helpdesk inbegrepen, oftewel algehele ontzorging voor zowel de bewoners als de gebouwbeheerders.

De levering en installatie van de NUTS-glasvezel (inclusief de graafvergunning) om een gebouw te ontsluiten op het Datacenter is inbegrepen in de Utelisys dienstverlening, ook dit blijkt telkens weer een zeer gewaardeerde ontzorging voor onze klanten.

Wij ontmoeten u graag tijdens WOCODA op 30 januari 2025.

U kunt een afspraak maken met: 
Hans Bodewus – hans.bodewus@utelisys.com 
Wouter Valkering – wouter.valkering@utelisys.com

Van den Nagel Modulaire Bouw is gespecialiseerd in duurzame modulaire bouw voor diverse doelgroepen, waaronder investeerders, overheden, arbeidsmigranten, statushouders, studentenhuisvesting en scholen. Prefab modules worden geproduceerd in de fabriek, die ter plaatse tot complete gebouwen worden samengevoegd. Duurzaamheid staat centraal met energie neutrale modulaire units en een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. We bevorderen samenwerking en bieden maatwerkoplossingen in nauwe samenwerking met lokale bedrijven in de regio. Ons bedrijf is gevestigd in Barneveld, Nederland, en we streven naar innovatie in de bouwsector om aan de diverse behoeften van onze doelgroepen te voldoen.

Afspraak maken met:
Bauke Eggenkamp - bauke@nagelmb.nl

Versnelling Woningbouw Provincie Utrecht

Met het programma Versnelling Woningbouw helpen we gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen om woningbouwprojecten te initiëren en/of sneller van de planfase naar de uitvoering te brengen. Dit doen we door financiële ondersteuning (zoals voor extra benodigde capaciteit), door de samenwerking tussen partijen zo nodig te verbeteren,  maar wij helpen ook met onze kennis en expertise op belangrijke thema’s. Denk hierbij aan duurzaam en betaalbaar bouwen, flexwonen en het bouwen voor aandachtsgroepen.

De missie van VORM: voor iedereen een betaalbare, duurzame en unieke woning in een leefbare buurt. Per jaar streeft VORM naar het bouwen van 5.000 woningen, waarvan 70% betaalbaar. Om dit te realiseren ontwikkelt VORM betaalbare woonconcepten: VORM conceptwoningen (grondgebonden woningen en appartementen, mogelijk in hout) en de Optopper. Deze woonconcepten presenteert VORM tijdens de WOCODA 2025.

Slim, duurzaam, leefbaar én betaalbaar
Met de VORM conceptwoning ontwikkelt VORM 100% maatwerk voor de prijs van een standaardwoning. De conceptwoning is een optimaal ontwikkeld product dat resulteert in lage ontwikkel- en bouwkosten. De gehele keten van bouwpartners is op elkaar ingespeeld, waardoor de (grondgebonden) conceptwoning in 21 werkbare weken wordt gerealiseerd. De conceptwoningen en appartementen zijn, ondanks de vele maatwerk mogelijkheden, een gestandaardiseerd product. Dit maakt de woningen toegankelijk voor iedere doelgroep, van starters- tot en met vrijstaande woningen, waarbij ieder model is uit te breiden.

De Optopper
De Optopper is een volwaardig modulair houtbouwappartement, te plaatsen op vrijwel iedere naoorlogse flat. Ontwikkeld als betaalbaar woonproduct, voor toepassing in grote aantallen en volgens een standaard methodiek. Het streven is 20% maatwerk en 80% standaardisering. Deze standaardisering zorgt voor een aanzienlijke versnelling in de ontwikkeling en realisatie: in 30 dagen geproduceerd, in één dag geplaatst.

Meer informatie over onze houten, modulaire Optopper? Neem contact op met: Jörgen van den Broek – J.vandenBroek@vorm.nl
Meer informatie over onze conceptwoningen en appartementen? Neem contact op met: Erik Schimmel – E.schimmel@vorm.nl 

www.vorm.nl 

Waal bouwt circa 600 woningen per jaar in Zuid-Holland. In toenemende mate worden de woonconcepten WoonSlim en MeerHout (CLT houtbouw appartementen) hiervoor ingezet. Met deze concepten willen we wonen weer bereikbaar maken voor iedereen. We willen onderdeel zijn van het versneld realiseren van betaalbare, toekomstbestendige en duurzame woningen in de segmenten sociale huur, midden huur en vrije sector koop. Daarmee willen we bijdragen aan het succes van woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers en aan de realisatie van inclusieve en leefbare wijken en buurten.

Snel, betaalbaar, duurzaam en goed 
We doen dat door in hoog tempo en tegen lage kosten woningen van topkwaliteit te bouwen. WoonSlim en MeerHout zijn inpasbaar in elke stedenbouwkundige context en onderscheidend in architectuur. We werken volgens het legoblokken-principe met industrieel geproduceerde elementen. Hiermee kunnen we snel en digitaal configureren, engineeren en bouwen. Er is keuze uit verschillende standaard woningtypen met veel indelingsvrijheid en opties. Zo is een uitgebreide portfolio van conceptwoningen in beton en hout ontstaan:

Grondgebonden stadswoningen, eengezinswoningen, tweekappers en levensloopwoningen

Appartementen (zowel beton als hout): 2-, 3- en 4- kamer.

 

WOODinc stelt een unieke ‘easy-to-build’ oplossing voor, die betaalbaar is, gebruik maakt van oneindig beschikbaar materiaal, te bouwen met minder mensen in minder tijd, en op een circulaire en duurzame manier.

Door onze unieke en gepatenteerde ‘Light-CLT' methodiek kan een gebouw volledig modulair, circulair uit hout gebouwd worden, op een snellere, simpelere, beproefde en tegelijkertijd zeer esthetische manier met steeds gegarandeerde kwaliteit.

Onze ‘Meccano’ houtbouw structuren kunnen naar keuze worden afgebouwd met onze CircuWallPanels.  Deze gevel-, dak-, vloer- en woningcompartimenterende 2D-elementen worden prefab aangeleverd en kunnen eenvoudig worden gemonteerd en geremonteerd. 

De constructies, gaande van woningen tot appartementsgebouwen zijn bio-based, circulair met werkelijk re-use maar zijn ook transformeerbaar.  

Met WOODinc bouw je onroerend roerend.

Afspraak maken met: 
Eric van de Heyning - eric@woodinc.be
Wendy Van Nyen - wendy@woodinc.be

Het motto van Zenzo is waar je leeft, waar je ontmoet. Als ontwikkelaars van maatschappelijk vastgoed realiseren we leefomgevingen waar mensen elkaar tegenkomen. Wij geloven wij in de kracht van sociale contacten door toevallige ontmoetingen. Juist in onze huidige maatschappij waar eenzaamheid aan de orde van de dag is en verwacht wordt dat je steeds meer zelf de regie neemt. Maar die contacten krijg je niet zomaar. Zeker niet als je ook nog eens zorg of extra hulp nodig hebt. 

Hoe creëer je nou een sterke sociale en inclusieve leefomgeving die ontmoetingen stimuleert? En ook nog eens de vitaliteit van de wijk bevordert? Bij Zenzo doen we dit door verrassende verbindingen te maken die eigenlijk als heel vanzelfsprekend aanvoelen. Bijvoorbeeld door wonen, zorg, onderwijs te combineren. Met daarbij misschien wel voorzieningen als een restaurant, een winkel, een kerk, medische- en sportfaciliteiten, een centraal plein of een mooie tuin. Gebieden en gebouwen waar zorgbehoevende ouderen, mensen met een beperking, schoolkinderen, docenten, hulpverleners en anderen prettig en vertrouwd met elkaar samenleven. Waar zij niet alleen wonen, leren of werken, maar zich écht thuis voelen. Met een team van ondernemende en ervaren professionals pakken we projecten integraal aan, samen met de opdrachtgever en de betrokken organisaties. Je vindt bij ons een totaalpakket op het gebied van projectontwikkeling: van ontwerp tot realisatie en van exploitatie tot financiering. We zijn hierbij verantwoordelijk van begin tot eind… én daarna, want het is nooit af. We spreken u graag op WOCODA.

dagen

uur

minuten

seconden